PCC Autoschade

Autoschadeherstel

schade-grootU kunt van maandag t/m vrijdag bij ons terecht om uw schade te bespreken. Ook in de avonduren en op zaterdag is het maken van een afspraak mogelijk. Het beste kunt u even langskomen om samen te bekijken wat er gedaan kan worden aan de schade. Vakkundigheid en hoge kwaliteit staan voorop bij PCC autoschade. In onze moderne werkplaats werken gespecialiseerde vakmensen aan het herstel van uw auto.

Proces
Een expert neemt de schade op en maakt een analyse van wat gerepareerd moet worden. Onderdelen die nodig zijn voor het herstel van uw auto worden besteld. Uw auto wordt gedemonteerd, herstelt en vakkundig gespoten. Voordat de auto de spuitcabine in gaat worden de delen die niet gespoten hoeven te worden zorgvuldig afgeplakt. Doormiddel van vakmanschap wordt de juiste kleur samengesteld. In de spuitcabine kunnen zowel de auto als losse carrosserieonderdelen gelijktijdig gespoten worden. Na het vakkundig spuiten van uw auto wordt deze gemonteerd en gewassen. Uw auto wordt in perfecte staat afgeleverd.

Kleine schade`s
Voor kleine schade's is het ook mogelijk om een spot repair te maken, dit houd in dat kleine beschadigingen plaatselijk gespoten kunnen worden zonder een compleet deel te hoeven spuiten.

Tevens is uitdeuken zonder spuiten ook mogelijk, dit houd in dat kleine deukjes zonder lakbeschadiging en ongeveer ter grote van een golfbal verwijderd kunnen worden zonder opnieuw te spuiten.

Doordat deze ingrepen vrij klein zijn, zijn ze vaak in 1 dag klaar en aanzienlijk goedkoper dan een conventionele reparatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

PCC Autoschade | Geert Verberne | Ommelsveld 23 | 5721 VT Asten | 06 4182 4538

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur

© PCC Autoschade - Website door RenewMyID